Recenzija Bet365 eSports

U ovoj recenziji kladionice bet365 eSports Bet analizirali smo dostupne igre i tržišta, najnoviju ponudu dobrodošlice, In-Play klađenje, ponudu mobilnih aplikacija, službu za korisnike itd.
bet365 najveća je kompanija za internetsko klađenje na svijetu i sa svojih više od 22 milijuna korisnika neprestano istražuje načine ulaska na nova tržišta i privlačenja ciljne publike.
Stoga ne treba čuditi da je ona jedna od prvih online kladionica koja je ušla u svijet eSports-a i ponudila najraznovrsnije iskustvo eSports klađenja koje postoji.

Bet365 – 25€ – Otvaraj račun »Bet365 – 25€ – Otvaraj račun » advertisement, terms and conditions – here
 

Kao i u svakom sportu, glavna tržišta ovise o razdoblju u godini i gdje u kalendarskoj godini traje sportska sezona. Bet 365 na isti način tretira i eSports.
Trenutačno ne postoje tržišta za Call of Duty, za koju će sezona tek početi jer čekamo na objavu nove igre WWII, ali kladitelji („punters”) mogu stavljati uloge za LOL, DOTA2 i Counter Strike jer za njih sezona traje.

Provjerom tijekom godine uvidjet ćete da različite igre postaju dostupne za klađenje, a time i različita tržišta, tako da ako ste trenutačno usred sezone i pratite određeni turnir ili utakmicu eSport-a, vjerojatno je da će biti dostupna i njihova tržišta.

Popis eSports igara koje se nude na Bet365:
Call of Duty
Counter Strike: GO
DOTA2
FIFA

Podmirivanje uloga eSports onima iz Bet365

Kladionica bet365 općenito je vrlo dobra što se tiče podmirivanja uloga neovisno o kojem se sportu radi.
Ako se radi o eSports, čeka da nadležno tijelo za sport ili određeni događaj objavi službeni rezultat i tada pokreće postupak. On obično traje sat vremena, iako, a to ovisi o vremenskoj zoni u kojoj se događaj ili izvještavanje odvijaju, može potrajati i dulje.
Postoje određena pravila za podmirivanje različitih eSports uloga. Na primjer, kod CS:GO, gdje se mogu igrati produžetci, ono se uključuje u razdoblje za podmirivanje uloga.
Pravila obuhvaćaju i situacije koje mogu nastati ako se pojave tehnički problemi, za one igrače koji su svoje uloge stavili u specifične runde. Kod CS:GO, ako se runda mora ponoviti zbog tehničkih problema, ulozi stavljeni prije početka vrijede i za ponovljenu rundu. Ovako jasno prikazana pravila za svaki eSport djeluju sigurno i pouzdano i kompaniji osiguravaju profesionalni ugled jer se radi o postupanju kao i u slučaju bilo kojeg drugog sporta, tako da to ne bi smjelo biti područje koje bi trebalo brinuti buduće kladitelje.

eSports In-Play Betting s Bet365

Još jedna od usluga koju Bet 365 nudi, jednako kao i za sve ostale sportove, su tržišta za In-Play.
Zahvaljujući njoj uzbuđenje raste, a kladitelji koji gledaju borbu mogu sudjelovati, odabrati pobjednika usred runde ili predvidjeti što će se dogoditi u zadnjih nekoliko minuta igre.
A druga mogućnost nudi se svima onima koji ulažu novac i mogu potencijalno povećati dobit onih koji o nekom određenom eSport-u znaju i najsitniju pojedinost.

Bet365 eSports na mobilnim uređajima

Aplikacija Bet365 mobile ( slično 22 Bet ), koja se može preuzeti na Android i iOS uređaje, jednostavna je platforma praktična za korištenje s vrlo jednostavnom navigacijom.
Kao i kod svih aplikacija za klađenje, od vas se zahtijeva da prilikom korištenja aplikacije koristite usluge lokalnih operatera kako bi se moglo sa sigurnošću utvrditi da je u vašoj zemlji klađenje dopušteno. Osim toga možete odabrati i primanje push obavijesti.
Početna stranica ima padajući izbornik od A do Z sa svim sportovima koje bet365 pokriva, a među njima se eSports mogu naći jednostavnim klizanjem pokazivača prema dolje, jer je popis sastavljen abecednim redom.

Zaključak recenzije Bet365 eSports

Već znamo da kladionica bet365 nudi izvrsnu uslugu što se tiče klasičnih sportova kakav je nogomet, konjičke utrke i boks, a njen pohod na eSports igre nije nimalo drugačiji.
Velika ponuda igara znači da nude ponešto za svakoga, a igrači koji vole više različitih igara na bet365 zasigurno će ih među njima pronaći sve.
Kad se radi o ulaganju novca u eSports kladitelji ne bi trebali tražiti više od bet365. Postoji razlog zašto je ova stranica trenutno broj 1 na našem popisu najboljih stranica za klađenje na eSports.