U svako doba dana i noći možete računati na pomoć konzultanata u odjelu podrške Bet365. Support se vodi na više od deset jezika, tako da svatko može bez problema brzo dobiti stručnu pomoć. Naravno najbrži način je razgovor sa savjetnikom na chat-u na web stronici Bet365.

Dostupno u određenim satima preko cijelog tjedna. Za kontakt može se isto koristiti e-pošta. Upite možete slati na adresu: support@customerservices365.com Pogodan oblik kontakta je besplatna telefonska linija. Dovoljno je izabrati opciju jezika i telefonski porazgovarati sa savjetnikom.

[standout-css3-button href=’https://kladenje-hr.com/bet365-web’ cssclass=” customclass=” nofollow=false opennewwindow=false]Bet365 registracija »[/standout-css3-button]

Broj besplatne telefonske linija bet365 je: +900 811 365. Ukoliko želite poslati pismeni upit poštom, odjel kladionice je na adresi: Customer Services, Bet365 Hillside, Festival Way, Stoke-on-Trent, Staffordshire ST1 5SH England adresa odjela za kasino i poker: Hillside (Gibraltar) Limited, Unit 1.1, First Floor, Waterport Place, 2 Europort Avenue, Gibraltar.

Odjel podrške Bet365 jedan je od najboljih na tržištu i praktički u okviru od nekoliko sati možete dobiti odgovor na bilo koje pitanje, a problem je rješen.