Bet365-uplate i isplate

Sve transakcije koje se provode putem web stranice Bet365 su potpuno sigurne. Već niz godina Bet365 ima rejting na razini A+ što osigurava potpunu zaštitu transakcija i dokaz je pouzdanosti kladionice. Prilikom polaganja depozita na račun igrača na raspolaganju imamo razne opcije, stoga će svatko pronaći nešto što mu najviše odgovara.

Naime, ima mogućnost plaćanja kreditnim karticama, kao i uplate preko bankovnog transfera. Najlakši pak način pohrane novčanih sredstava predstavljaju online novčanici. Najpoznatiji i najsigurniji od njih su Skrill (prije moneybookers) i Neteller. Kod uplate depozita kreditnom karticom ne smijemo zaboraviti na par osnovnih pravila. Minimalna vrijednost depozita je 5 EUR, a što je najbitnije, kod isplate sredstava možemo ih dobiti isključivo na račun kartice kojom smo uplatili depozit. Druge mogućnosti nema. Transfer sredstava na račun kreditne kartice traje najčešće 1 radni dan.

Bet365 registracija »
Uplate su izvršene odmah i Bet 365 ne uzima nikakvu proviziju od ovakvih transakcija. Sljedeća opcija su e-novčanici. I ovdje je minimalna vrijednost depozita 5 EUR. Transakcija se isto realizira odmah i ne zaračunava se nikakva provizija. S tim da je isplata puno brža. Naime preko Skrill ili Neteller računa sredstva će biti na Vašem računu već nakon par sati, a dogodi se da i čak nakon par minuta. Ovo je zasigurno lakši način obračunavanja s kladionicom. Nagovaram sve one koje nemaju Skrill ili Neteller račun da ga otvore.

Nakon provjere podataka (koja traje par dana) i potpunog otvaranja računa sve transakcije će se odvijati puno brže od bilo koje druge metode uplaćivanja i isplaćivanja. Za kraj, imamo još mogućnost tradicionalnog bankovnog transfera. Sve podatke o ovom načinu plaćanja možete pronaći na web stranici Bet 365 u folderu “način plaćanja”. Treba imati na umu da ovaj način pohrane depozita traje 2-3 radna dana, a kod uplata iznad 350 EUR vrši se besplatno.