Aplikacija Bet365: besplatno preuzimanje aplikacije na iOS i Android

Bet365 ugledan je operater kladionice i kasina. Posjeduje posebne aplikacije koje korisnici mogu slobodno preuzimati i koristiti. U ovom članku osvrnut ću se na aplikaciju Bet365 na temelju vlastitog iskustva i objektivnog online istraživanja.

Preuzimanje aplikacije Bet365 za mobilne uređaje ne može biti jednostavnije nego što jest. Možete to izvesti na dva načina. Jedan je da idete izravno na mrežnu stranicu Bet365 i pronađete dio koji kaže „View all bet365 apps” (Prikaži sve aplikacije bet365).

Bet365 – 25€ – Otvaraj račun »Bet365 – 25€ – Otvaraj račun » advertisement, terms and conditions – here
Zatim, ovisno o vašem operativnom sustavu, preuzmete i instalirate sve potrebne aplikacije. Na primjer, ako koristite Android uređaje trebat ćete preuzeti Android APK. Isto vrijedi i za korisnike uređaja iOS. Ako stranicu otvarate na mobilnom uređaju, ona će identificirati vaš operativni sustav i shodno tome preporučiti preuzimanje.

Drugi način je da vam pomogne Google. Otvorite tražilicu i upišite „Bet365 Play Store”. Korisnici uređaja iOS mogu upisati „Bet365 Apple”. Kliknite na prvi ponuđeni rezultat i poveznica vas vodi na stranicu za preuzimanje. Kliknite za gumb za preuzimanje i instalirajte aplikaciju na mobitel.

Kako otvoriti korisnički račun na mobilnom uređaju?

Otvorite instaliranu aplikaciju Bet365
Kliknite na Sign up (Upis) ili, ako već imate Bet365 korisnički račun, na Login (Prijava)
Popunite upisni obrazac podacima koji se od vas traže kao što su, između ostaloga, ime i prezime, lokacija, adresa e-pošte
Ako želite možete upisati i kôd za Bet365 bonus koji ste dobili u pretincu „Promo Code”. No, to nije obvezno.
Pošaljite obrazac i potvrdite korisnički račun

Kako uplatiti novac na račun?

Prijavite se u app Bet365 i otiđite na stranicu „Deposit” (Uplata)
Upišite iznos koji želite uplatiti, 10 USD ili 20 USD ili 30 USD
Odaberite željeni način plaćanja, tj. debitnu karticu, kreditnu karticu, PayPal, Skrill ili neku drugu ponuđenu opciju
Potvrdite plaćanje i iznos će za nekoliko sati biti uplaćen na vaš račun za igranje

Igranje na aplikaciji Bet365

U ovom dijelu otkrit ću vam svoje iskustvo s app Bet365 Iskušao sam različite segmente ponude i neki od njih zaista su me oduševili. Ovdje treba reći da Bet365 nudi ne samo jednu već tri aplikacije, a svaka od njih nudi specifičan segment.

Sportsko klađenje

Bet365 prvi je operater za sportsko klađenje. To znači da je njegova prva ponuda sportsko klađenje. On je zapravo najveći pružatelj usluga sportskog klađenja na svijetu. Kako biste mogli započeti s klađenjem na ovoj platformi morate preuzeti aplikaciju „Bet365”. Kao što sam već ranije naveo postoje tri aplikacije i ovo je jedna od njih.

Kad uđete u aplikaciju vidjet ćete popis utakmica/borbi koje su u tijeku i to u svim sportskim kategorijama. Tako vidite utakmicu između New York Yankees i Houston Astros, a odmah ispod njih je borba između Mannyja Pacquiaoa i Caneloa Alvareza.

Možete koristiti i filtre i otvoriti samo utakmice/borbe odabranog sporta. Na dnu početnog zaslona prikazuju se rezultati završenih utakmica/borbi/igara i one koje se tek trebaju održati.

Kako staviti ulog u aplikaciji

Kako biste svoj ulog stavili na određenu utakmicu/borbu/meč trebate na nju kliknuti i prikazati napredak igre. Obično ona treba uskoro početi ili već traje. Budući da Bet 365 dopušta i stavljanje ulogu tijekom igre, svoj ulog možete staviti i u sredini utakmice/meča. Kad ste odabrali igru slijedite ove korake:

Odaberite tip uloga. Možete odabirati među više njih.
Zatim odaberite šanse na koje želite staviti svoj ulog. Njih ćete vidjeti ispod dijela „Bet Slip”.
Zatim unesite iznos koji želite uplatiti, tj. iznos uloga.
Za potvrdu uloga kliknite na tipku „Place Bet” (Stavi ulog) i čekajte rezultate.

Sigurna uplata i isplata

Aplikacija omogućuje sigurno uplaćivanje i podnošenje zahtjeva za isplate. Neki od prihvaćenih načina plaćanja su:

Kreditna i debitna kartica
PayPal
Skrill
Neteller