Već dulje vrijeme ozbiljan igrač na tržištu sportskog klađenja je ruski brend 1xbet. Vrlo široka ponuda klađenja, posebno tipa live (srednje više od 500 zbivanja uživo), je razlog da 1xbet aspirira da postane lider među ostalim kladionicama. Pozornost zaslužuje i aplikacija 1xbet na mobilne telefone koja je namijenjena ne samo za Android i iOS sustave, već i za Windows Phone – što je rijetkost kod konkurencije.

1xbet

1xbet mobile ima sve osobine koje bi trebala jedna aplikacija na telefon imati – intuitivan i pregledan interfejs, s paketom opcija koje ne odstupaju od verzije koja se prikazuje na zaslonima računala. Zahvaljujući mobilnoj aplikaciji 1xbet možemo se kladiti na različita zbivanja – praktički sa svakog mjesta na svijetu, gdje se trenutačno nalazimo.

Osim oklada, na 1xbet mobile imamo mogućnost isto i vršiti transakcije – uplata i isplata, te – što je jako bitno – gledati kvalitetne streamove utakmica koje traju i pratiti statistike. Treba priznati da je broj video prijenosa sportskih zbivanja uživo ogroman i u tom pogledu ne manjka u ničemu u odnosu na ponudu ostalih kladionica. Vrlo pozitivno iznenađuje prije svega ponuda klađenja na rezultate utakmica na najnižim razinama takmičenja. Čak i ako živiš u malom mjestu, vrlo je vjerojatno da ćeš pronaći u ponudi 1xbet neku od lokalnih nogometnih momčadi ili košarkaški tim za koji navijaš.

Često se dogodi da su tečajevi koje nudi 1xbet daleko veći od ostalih kladionica. Ima i veliki izbor “asortimana” u okviru jednog događaja, pogotovo u odnosu na najpopularnije lige ili najvažnija sportska zbivanja. Što je zanimljivo, na 1xbet na jednom kuponu možete spojiti više oklada u okviru jednog događaja, npr. broj golova, broj kornera ili žutih kartona. Jako dobra je isto tako i opcija koja je dostupna u mobilnoj verziji 1xbet, tzv. “cash out”. Zahvaljujući ovoj funkciji možemo otkazati okladu prije kraja nekog zbivanja – prema ponuđenom u tom trenutku iznosu.

Često nam intuicija govori da tijekom utakmice trenutačni koristan za nas rezultat se neće održati do krajnjeg sučevog zvižduka – onda vrijedi iskoristiti opciju “cash out”, uz malo manju, ali garantiranu zaradu. U trenutku kada moramo dopuniti naš račun na 1xbet i preko softvera aplikacije na telefonu imamo na raspolaganju široku paletu načina uplate depozita. Nije bez značaja i mogućnost kontaktiranja 1xbet. Izuzev standardne opcije kontakta, kao što je telefonski razgovor ili e-pošta, imamo na raspolaganju mogućnost razgovaranja i putem live chat, i to 24h na dan! Prema tome, ako imate koja pitanja, nedoumice ili tehnički problem, ljubazno osoblje će Vam pomoći u svako doba dana i noći.

Na tržištu postoji sve više platforma za sportsko klađenje koje omogućuju nam oklade u kasinu i na trkama. Odluku nije lako donijeti jer sve ponude su primamljive i nude nešto zanimljivo kako bi stekli što veći broj korisnika. Stoga je najbolje isprobati razna mjesta i vidjeti gdje se što bolje isplati. U zadnje vrijeme smo provjerili platformu 1xbet o kojoj su mišljenja korisnika interneta podijeljena. Prema tome, vrijedi i nešto o njoj reći, kako bi ste se sami uvjerili kako je zapravo.