Stephen O’Keefe potiče tvrdnju o testu u australskoj pobjedi nad Sri Lankom XI

Sa 10 wicketa i 78 pobjeda u jednoj prvoklasnoj turnirskoj utakmici u Australiji prije prvog testa protiv Šri Lanke počevši od sljedećeg tjedna, Stephen O’Keefe učinio je sve što je mogao da dobije poziv u Kandy.

O’Keefe je jasno stajao u trodnevnom susretu protiv Sri Lankan odbora XI u Colombou, što je Australija uvjerljivo osvojila u srijedu za 162 vožnje. Australija spremna za lagano mljevenje u Šri Lanki nakon drugog dana turneje Više 31-godišnja djevojka, s ciljem da se kći zajedno s Nathanom Lyonom kao drugom turnirom turista i dodaje svojim dvjema testovnim nastupima, bila je ispred i središte s praktičnim dvostrukim, Na trećem i posljednjem danu na stadionu P Sara, Australija je krenula za 474 i vodila 245 prvenstvima na prvom izmjeništu prije nego što je potrebno samo 20,5 preostalih lopti domaća strana za 83 na produženoj prvoj sesiji. Izlazak će biti ugodan za trenera Darrena Lehmanna jer planira zadržati ne 1 Ispitni poredak u seriji s tri utakmice protiv Šri Lanke koji počinje sljedećeg utorka. Sri Lankan Board XI bili su sastavljeni od krupnih prvoklasnih kriketaca s puno iskustva na relativno suhim lokalnim wickets i Australija (72), skiper Steve Smith (57), Adam Voges (43), Usman Khawaja (31), Mitch Marsh (57) (25) – svi su imali pristojno vrijeme na nabora kao i Shaun Marsh (47) koji je spreman za prvi test ako se David Warner ne uspije oporaviti od slomljenog prsta u vremenu. bio je O’Keefe koji je bio vrhunski zabio s pacijentom koji je trajao 139 bacača i pokazao da bi bio koristan u No8, pogotovo s obzirom na lošu ocjenu testa No6 Mitch Marsha sa šišmišem i neiskustvom Peterom Nevillom.

, O’Keefe je stekao dovoljno povjerenja u loptu, ušavši 5-21 u drugu izmjenu da ide sa svojim danom-jedan likovi od 5-43.

Ne w Južnjački velški će biti svrab da bi dobili još jednu priliku na Test razini nakon što je njegov najnoviji izlet – protiv Zapadne Indije u Sydneyu u siječnju – bio je uništen od kiše. Lyon će krenuti u prvi australski test od sedam- pobjeda na Novom Zelandu u veljači s malo dokazati. U srijedu je uzeo svoj prvi prolaz u turneji, završivši s 2-14 nakon bankarskih brojki 0-72 od 13 nadmetanja u ponedjeljak.Proizvođač je napravio svoj debi test protiv Šri Lanke u 2011. u Galleu.