Bet365 – mobilno klađenje

Bet365 pruža svoje usluge, kao što je klađenje, ali i kasino i poker, isto preko mobilne aplikacije na telefonima i tabletima. Tako da i kad ste daleko od računara isto imate kladionicu na dohvat ruke! Mobilna verzija bet365 može se koristiti na mobilnim uređajima opremljenim sustavima: iOS (iPhone, iPad) Android BlackBerry Windows Phone Za korisnike pametnih telefona/tableta sa sustavom iOS i Android namijenjena je posebna aplikacija koja omogućuje više funkcija, pored ostalog i gledanje uživo sportskih zbivanja preko playera bet365.

Međutim i korisnici Blackberry uređaja ili Windows-a imaju pristup ponudi klađenja, ali preko obične internetske stranice koja nema nikakvu aplikaciju, već osnovne funkcije, kao što je sportsko klađenje, rezultati uživo i upravljanje svojim računom (uplate/isplate). Najlakši način skidanja aplikacije bet365 je unos u internetsku tražilicu adrese bet365.com i postupanje po uputama za instaliranje aplikacije. Igrači koji imaju iPhone ili iPad mogu potražiti Bet 365 mobile u svom App Store Korisnici telefona Blackberry ili Windows-a za pristup bet365 mobile trebaju posjetiti stranicu kladionice u internetskom pregledniku.

Bet365 registracija »
Ako imamo na telefonu skinutu aplikaciju s web stranice Bet365 imamo pristup svim ponudama kladionice. Prema tome, možemo se kladiti na utakmice, ali i gledati ih uživo. Tako da na svakom mjestu možemo uživo pogledati utakmicu koja nas zanima. Mogućnost klađenja preko mobitela imaju i druge kladionice, ali samo poneke imaju mogućnost prijenosa uživo.