Bet365 – mobilno klađenje

Bet365 pruža svoje usluge, kao što je klađenje, ali i kasino i poker, isto preko mobilne aplikacije na telefonima i tabletima. Tako da i kad ste daleko od računara isto imate kladionicu na dohvat ruke! Mobilna verzija bet365 može se koristiti na mobilnim uređajima opremljenim sustavima: iOS (iPhone, iPad) Android BlackBerry Windows Phone Za korisnike pametnih telefona/tableta sa sustavom iOS i Android namijenjena je posebna aplikacija koja omogućuje više funkcija, pored ostalog i gledanje uživo sportskih zbivanja preko playera bet365.

Međutim i korisnici Blackberry uređaja ili Windows-a imaju pristup ponudi klađenja, ali preko obične internetske stranice koja nema nikakvu aplikaciju, već osnovne funkcije, kao što je sportsko klađenje, rezultati uživo i upravljanje svojim računom (uplate/isplate). Najlakši način skidanja aplikacije bet365 je unos u internetsku tražilicu adrese bet365.com i postupanje po uputama za instaliranje aplikacije. Igrači koji imaju iPhone ili iPad mogu potražiti bet365 mobile u svom App Store Korisnici telefona Blackberry ili Windows-a za pristup bet365 mobile trebaju posjetiti stranicu kladionice u internetskom pregledniku.

Bet365 registracija »

Ako imamo na telefonu skinutu aplikaciju s web stranice Bet365 imamo pristup svim ponudama kladionice. Prema tome, možemo se kladiti na utakmice, ali i gledati ih uživo. Tako da na svakom mjestu možemo uživo pogledati utakmicu koja nas zanima. Mogućnost klađenja preko mobitela imaju i druge kladionice, ali samo poneke imaju mogućnost prijenosa uživo.

Kakva je procedura preuzimanja bonusa?: – registrirajte se na Bet365 (ako još nemate svoj račun) – skinite aplikaciju Bet365 mobile s web stranice bet365.com – postavite svoju prvu okladu na minimalni iznos od 5 EUR – na adresu e-pošte ćete dobiti šifru bonusa – unesite šifru u folderu “korisnici” -> “ponude” Nakon unosa šifre na Vašem računu na Bet365 će se pojaviti iznos na koji ste se kladili na svoju prvu okladu do visine 100 EUR. To je još jedna prilika koju je u svojoj ponudi pripremio Bet365. Nije ni čudo da se Bet 365 zove apsolutno najboljom online kladionicom.