Bet365 bonusi

Kao što je ponuda Bet365 najveća od svih kladionica, tako i ponuda bonusa je jedna od najboljih na tržištu. Osnovni bonus koji dobija igrač je vrlo atraktivan početni bonus za “dobrodošlicu”. Sada iznos ovog bonusa je 100% prvog iznosa depozita do maksimalno 50 EUR. Ovaj bonus dobijate automatski u trenutku kada polažete prvi depozit. Na adresu e-pošte navedenu kod registracije doći će Vam poruka sa šifrom bonusa koja završava na … NCDBP.

Ovu šifru treba upisati u folder: “moj račun”. Nakon unošenja šifre iznos bonusa se automatski pojavljuje na računu igrača. Zašto je ovaj bonus toliko atraktivan? Zato što samo u Bet365 iznosom bonusa moramo se kladiti samo 3 puta i to po tečaju od samo 1,50. Ima dosta kladionica koje nude veći bonus, već problem je u pravilniku koji ne pročitamo uvijek pažljivo. Najčešće moramo se kladiti sredstvima od bonusa 6 puta i to prema znatno većem tečaju. Kod bet365 imamo po tom pitanju potpuni komfort.

Bet365 registracija »
Jedino što ne ulazi u promet sredstvima od bonusa su azijske oklade i klađenje na bejzbol. Osim početnog bonusa za “dobrodošlicu” Bet365 nudi cijeli niz dodatnih bonusa. Zahvaljujući tome simpatizer praktički svake sportske discipline dobija bonus koji je upućen upravo njemu. Treba tu istaknuti takve bonuse kao što su: – 100% nogometni bonus – dodatni bonus koji je namijenjen navijačima nogometa. Od 5 do 100% dodatno od iznosa kod klađenja na utakmice najvažnijih nogometnih liga,kao Premier League, Serie A, La Liga, Bundesliga ili Liga Prvaka – nogometni bonus “cashback” – pogodak točnog rezultata utakmica ili rezultata na kraj prvog poluvremena/završnog rezultata – ukoliko utakmica završi bez golova donosi povrat postavljene kvote – bonus na mečeve tenisa – ovisno o tome koliko se teniskih mečeva nađe na Vašem kuponu možete dodatno dobiti od 5 do 50% iznosa dobitka. Ne možemo zaboraviti i na dodatni bonus kod mobilnog klađenja.

Ako svoju prvu okladu šaljete preko bilo kojeg mobilnog uređaja, automatski dobijate ovaj dodatni bonus. Isto tako je bitno da su svi bonusi neovisni jedni o drugima. Prema tome dobijanjem početnog bonusa za “dobrodošlicu” niste spriječeni da istovremeno dodatno dobijete i dodatni bonus za mobilno klađenje. To je velika pogodnost kladionice Bet365.

Dodatni bonusi čekaju i korisnike ponude kasina i pokera na bet365. U tom slučaju bonusi isto tako su međusobno neovisni. Kako vidimo, iz samih bonusa može se dobiti poprilično dobar iznos novca. Stoga ova ponuda zaslužuje da se iskoristi. Kod ni jedne kladionice nije toliko lako početi s okladama, uz tako bogate startne bonuse.